Dating     Brugerlisten     Opret bruger
Antal registrerede brugere: 26464
Login:
Brugernavn:
Kodeord:
Glemt login 
Opret medlemskab


Dette er en sexuel orienteret chat, nøgenhed kan forekomme!


Mørk fyr 28

Ymerdk91

nefdk

Vester15

Mhika22

marc lyø

jensen0910

Del på Facebook      Google+:Chat med ligesindede via dit webcam, chatten er kun tilladt for alle over 18 år!
Du kan chatte online på chat.dk - med flere eller 1 + 1, du kan se på andres cam og du kan vælge at bruge dit eget cam. Det er op til dig.
Du kan date eller finde kæreste, d.v.s. online dating eller bare flirte i vore kommunity, eller hygge dig med en god chat. Chatten er åben for alle der er over 18 år.
Chatten er overvåget

Webcam chat er en chat metode som betyder at du både kan chatte i text-form og/eller med dit cam og mikrofon, hvis du har monteret et sådan i din computer.
Denne webcam chat er baseret på flash, hvis du ikke har installeret flash 10 player software på din computer, vil du blive tilbudt at downloade det fra Adobe's© officielle hjemmeside,
derefter vil du kunne benytte chatten uden nogen form for vederlag eller betaling. Der er dog nogle regler som du skal følge for at kunne bruge chatten,
både med eller uden webcam. Der forkommer coAdmin's (overvåger og hjælper) som har særlige rettigheder på chatten. De vil kunne være behjælpelige med problemer der måtte opstå på chatten,
både af teknisk- og af social karakter. Hvis du måtte have spørgsmål til webcam chat'en, kan du også skrive til support@chat.dk.
Vi ønsker alle en rigtig god fornøjelse med brugen af webcam chatten og er meget interesseret i din mening og kritik. (både god og dårlig)

Vi gemmer af sikkerhedsmæssige grunde al kommunikation og aktivitet på Chat.dk, herunder chatnavne og din computers IP-nummer.
Hvis der er begrundet mistanke om misbrug kan oplysninger blive udleveret til myndighederne.

Du skal være mindst 18 år på Chat.dk og have læst og accepteret reglerne. Regelsæt